Algemene voorwaarden

 

Maak je een afspraak bij prakijk Evelien Verdonck dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden:

 

 1. Praktijk Evelien Verdonck is een praktijk voor dames en baby's. Er worden geen sport-, medische- of erotische massages gegeven.

 2. Praktijk Evelien Verdonck is niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens behandelingen, massages of workshops. Baby’s dienen in de gaten gehouden te worden door hun begeleider.

 3. Bij een boeking van een behandeling via internet, telefoon of mail ontstaat er een overeenkomst. Bij annulaties meer dan 24u op voorhand is dit kosteloos. Bij annulaties minder dan 24 uur op voorhand wordt de prijs van uw geboekte massage aangerekend.

 4. Indien de klant te laat komt op de afspraak, betekent dit dat de massage een kortere duur zal hebben, tenzij anders wordt overeengekomen. De klant zal wel het overeengekomen bedrag volledig betalen.
 5. Als uw baby huilt tijdens de babymassage/ te moe is om te kunnen ontspannen, kunnen wij de massage niet verlengen, tenzij anders is overeengekomen.

 6. Cadeaubonnen worden niet verlengd en zijn 12 maanden geldig.
 7. Bij het boeken van een zwangerschapsmassage verklaart u dat u op de hoogte bent van de contra-indicaties en dat u indien nodig ,volgens de contra-indicaties, schriftelijke toestemming gevraagd hebt aan uw gynaecoloog.        
 8. Pas na het betalen van het inschrijvingsgeld van een babyworkshop bent u officieel ingeschreven.
 9. Indien u na de start van een workshopreeks onverwachts niet kan aanwezig zijn tijdens 1 workshop zal worden gekeken of u kan aansluiten bij een andere groep om de workshop in te halen. Terugbetalingen gebeuren enkel bij medische overmacht+doktersattest.                                                         
 10. Indien een workshop wordt afgelast heeft u de keuze om ofwel u in te schrijven voor een volgende reeks of om een terugbetaling te vragen.

   

 11. Bij annuleren vóór de 14e dag voor de aanvang van de workshop wordt het bedrag terugbetaald. Annuleren binnen de 14 dagen voor de start van de cursus wordt enkel terugbetaald indien er een medische reden is, verminderd met een administratiekost van 15€. 
  Stopzetting tijdens de workshopreeks wordt om geen enkele reden terugbetaald. 
  Gemiste lessen worden niet terugbetaald.  Late annulaties zorgen ervoor dat anderen uw plek niet meer kunnen innemen.