Algemene voorwaarden

 

Maak je een afspraak bij massages en workshops Evelien Verdonck dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden:

 

 1. Massages en workshops Evelien Verdonck is een massagesalon voor dames en baby's. Er worden geen sport-, medische- of erotische massages gegeven.

 2. Massages en workshops Evelien Verdonck is niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens massages of workshops. Baby’s dienen in de gaten gehouden te worden door hun begeleider.

 3. Bij een boeking van een massage via internet, telefoon of mail ontstaat er een overeenkomst. Bij annulaties meer dan 24u op voorhand is dit kosteloos. Bij annulaties minder dan 24 uur op voorhand wordt de prijs van uw geboekte massage aangerekend.

 4. Indien de klant te laat komt op de afspraak, betekent dit dat de massage een kortere duur zal hebben, tenzij anders wordt overeengekomen. De klant zal wel het overeengekomen bedrag volledig betalen.
 5. Als uw baby huilt tijdens de babymassage/ te moe is om te kunnen ontspannen, kunnen wij de massage niet verlengen, tenzij anders is overeengekomen.

 6. Cadeaubonnen worden niet verlengd en zijn 6 maanden geldig. Cadeaubonnen aangekocht voor 1/10/22 zijn 1 jaar geldig 
 7. Bij het boeken van een zwangerschapsmassage verklaart u dat u op de hoogte bent van de contra-indicaties en dat u indien nodig ,volgens de contra-indicaties, schriftelijke toestemming gevraagd hebt aan uw gynaecoloog.     
 8. Bij het boeken van een zwangerschapsabonnement krijgt u 1 lesje individuele babymassage cadeau.                                                                                   De waarde van de gratis sessie babymassage bij de aankoop van een abonnement wordt nooit uitbetaald. De koper is verantwoordelijk om de sessie te boeken vóór de kruipleeftijd van de baby. Kan dit wegens overmacht niet doorgaan in persoon dan kan dit steeds doorgaan via zoom.
  Zwangerschapsmassages kunnen worden omgezet in postnatale massages bij vroegtijdige bevalling.   
 9. De volledige som van de babyworkshops dient te worden voldaan ten minste 7 dagen voor de aanvang van de reeks.
 10. Indien u na de start van een workshopreeks onverwachts niet kan aanwezig zijn tijdens 1 workshop zal worden gekeken of u kan aansluiten bij een andere groep om de workshop in te halen. Terugbetalingen gebeuren enkel bij medische overmacht+doktersattest.                                                         
 11. Indien een workshop wordt afgelast heeft u de keuze om ofwel u in te schrijven voor een volgende reeks of om een terugbetaling te vragen.
 12. Annulatie van een workshop ten minste 14 kalenderdagen voor aanvang, u ontvangt het volledig bedrag terug. Annulatie van een workshop 7 kalenderdagen voor aanvang, u ontvangt 50% van het inschrijfbedrag terug. Annulatie minder dan 7 kalenderdagen voor aanvang, geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Dit vervalt indien u iemand kan aanbrengen die uw plaats inneemt. Late annulaties zorgen ervoor dat anderen uw plek niet meer kunnen innemen.