Workshop voetreflexologie bij baby's en peuters

 

 

 

De meest bekende soort reflextherapie voor kinderen en baby’s is voetreflexologie. Dit soort reflexologie bestaat uit het uitoefenen van druk op bepaalde punten op de voet. Dit kan helpen om de klachten van baby's te verlichten.

 De reden is dat voeten een groot aantal zenuwuiteinden bevatten die in verbinding staan met de rest van het lichaam.

Baby's kunnen erg gebaat zijn bij voetreflexologie, het helpt namelijk bij bekende kwaaltjes en pijntjes zoals krampjes, oorpijn, verkoudheid en andere veelvoorkomende problemen.

 

 

Tijdens de workshops leer ik jou aan hoe je op een natuurlijke en eenvoudige manier kwaaltjes zoals krampjes, oorpijn, onrustigheid, tandpijn kan verlichten volgens de Floor Tuinstra methode.

Tijdens de workshop komen volgende onderwerpen aan bod:
- voeding en spijsvertering (vb. krampjes)
- slapen en geruststelling (vb. kalmerend)
- algemeen welzijn (vb. oorpijn, keelpijn, tandpijn)

Praktisch:

De workshops gaan door in kleine groepjes van 3 baby's. Er zijn matjes en zwangerschapskussens aanwezig. Water en versnaperingen zijn voorzien.
Wat heb je nodig? Alles wat je denkt nodig te hebben voor de verzorging van je baby. Het favoriet speeltje en tutje kan natuurlijk niet ontbreken.
Enkel de voetjes van de baby worden ontbloot. 

Het kan zijn dat je baby'tje tijdens de les eventjes geen zin heeft, of honger heeft. Neem dan gerust een pauze voor een knuffelmomentje, slaapmomentje of voedmomentje. Je baby bepaalt hoe het lesje verloopt. Na afloop krijg je een cursus mee. Je kan dan thuis verder aan de slag en tijdens de volgende les worden de puntjes nog eens herhaald.

Voor wie:
Voor baby's vanaf 6 weken.

Duur:
ongeveer 60 min / workshop (afhankelijk van het aantal babytjes) - 2 lesjes

Wanneer: 
vrijdag 26/5 en 2/6
maandag 31/7 en 7/8

Waar:
Brugsesteenweg 146 A, 8370 Blankenberge, praktijk De Regenboog

Prijs:

44 euro,  cursus inbegrepen

 

 

Voorwaarden rond terugbetaling:

Bij annuleren vóór de 14e dag voor de aanvang van de workshop wordt het bedrag terugbetaald. Annuleren binnen de 14 dagen voor de start van de cursus: wordt enkel terugbetaald indien er een medische reden is en doktersattest. 
Stopzetting tijdens de workshopreeks wordt om geen enkele reden terugbetaald. 
Gemiste lessen worden niet terugbetaald. Je kan er steeds voor kiezen om de gemiste workshop mee te volgen met een andere groep.