Eerste hulp bij buikkrampjes

Na de geboorte gaan de maag en darmen van je baby'tje voor het eerst aan het werk. Toen je baby nog in je buik was moest het maagdarmkanaal niets doen. Nu moet het spijsverteringsstelsel van je baby plots minstens 6x/dag voeding verwerken. In het begin gaat dit niet altijd optimaal. Soms kan een oa. een voedingsintolerantie voor bijkomend ongemak zorgen.
Met je vroedvrouw/arts zal je al gesproken hebben over de flesvoeding, borstvoeding, je eigen voeding, soort fles, speen, het boeren,... Maar wil je nog iets extra kunnen doen om de pijn te verlichten? Dan kan deze workshop iets voor jou zijn! In deze workshop combineren we nl. technieken uit de babyreflexologie, babyyoga en babymassage om de krampjes bij je baby te helpen verzachten. Dit gebeurt in een ontspannen, gezellige sfeer met enkele andere mama's en baby's. Ondertussen is er tijd en ruimte om ervaringen te delen.

 

Praktisch:

De workshops gaan door in kleine groepjes van 3 à 4 baby's. Er zijn matjes en zwangerschapskussens aanwezig. Water en versnaperingen zijn voorzien.

Wat heb je nodig?
Alles wat je denkt nodig te hebben voor de verzorging van je baby. Het favoriet speeltje en tutje kan natuurlijk niet ontbreken.
Enkel de voetjes van de baby worden ontbloot. 
Het kan zijn dat je baby'tje tijdens de les eventjes geen zin heeft, of honger heeft. Neem dan gerust een pauze voor een knuffelmomentje, slaapmomentje of voedmomentje. Je baby bepaalt hoe het lesje verloopt. Na afloop krijg je een cursus mee. Je kan dan thuis verder aan de slag.

Voor wie:
Voor baby's vanaf 6 weken.

Duur:
ongeveer 60 min / workshop (afhankelijk van het aantal babytjes)

Wanneer: 
17/7, 18/8

Waar:
Brugsesteenweg 146 A, 8370 Blankenberge, praktijk De Regenboog

Prijs:
22 euro, cursus inbegrepen

 

 

Voorwaarden rond terugbetaling:

Bij annuleren vóór de 14e dag voor de aanvang van de workshop wordt het bedrag terugbetaald.
Annuleren binnen de 14 dagen voor de start van de cursus wordt enkel terugbetaald indien er een medische reden is. 
Gemiste lessen worden niet terugbetaald. Je kan er steeds voor kiezen om de gemiste workshop mee te volgen met een andere groep.